|

Salut,imi puteti spune un service pentru laptopuri de incredere unde mi-as putea curata laptopul,si cam cat ar costa, daca se poate sub 100 de lei.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Presupun ca, daca nu spui unde sa fie service-ul ala, trebuie sa fie in buricul pamantului. Pardon! In Bucuresti. Nu de alta, dar eu stiu unul foarte bun in Essen.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am service il curat pentru 99 lei si 90 de bani acepti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il poti curata tu singur acasa.Nu e greu. Pana la urma fiecare leu conteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alexwahl):

Lul, NU!
sunt anumite versiuni de la anumiti producatori de laptop-uri care se curata f.f.f.f. usor, cum ar fi anumite Acer (care au un capac in spate care deschide pana la cooler si apoi e foarte usor de curatat) sau unele HP versiune biz, care au un buton care scoate tot capacul din spate, insa din pacate majoritatea sunt pe directia celalalta, nu pot fi curatate fara a fi desfacute, sau chiar extrem, ca sa le desfaci nu numai ca iti trebuie manual de service, dar iti trebuie chiar scule speciale (cum ar fi o bucata de plastic cu 4 brate, care iti permite sa apesi in acelasi timp pe toate 4 clemele care tin ceva si asa sa il scoti, altfel ai sanse 99% sa il rupi pentru ca nu poti apasa pe toate clemele in acelasi timp)

in afara de a cauta pe google si apoi sa dai telefoane si sa intrebi nu stiu nici un service

totusi, eu am rezolvat problema la mine altfel: am cumparat un stand de laptop care are si ventilator, si asa e tot timpul racit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ziftode):

Ma bucur ca ai rezolvat problema. Eu am avut mai multe laptop-uri, iar acum am un Asus ALL in One. Pana acum pe toate le am desfacut ca sa le curat. Intr adevar e nevoie de rabdare. Nu stiam ca la unele laptop uri este atat de complicat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează