| Adi202 a întrebat:

Imi trebuie si mie un PC pentru gaming nimic editari video sau 3D doar gaming si net in 3000 lei. Poate depasi bugetul putin dar nu mult am deja monitor full HD si vreau un sistem care sa poata rula jocurile cu grafica demanding la setari very high. Vreau sa aiba si unitate optica. Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| ITMania a răspuns:

FX 8320 prin OC ajunge la nivel de i5, dar nu merita,ai avea nevoie de o placa de baza mai solida, deci mai scumpa, alaturi de un cooler aftermarket pentru temperaturi mai mici si zgomot normal, asadar costuri in plus pentru nimic.

In bugetul tau, cea mai buna varianta este un i5 + AMD R9 280X si te vei juca orice joc cu detalii spre maxim pe Full HD:
http://bit.ly/168zafj

Diferenta fata de recomandarea colegului consta intr-o carcasa mai solida, o placa de baza mai ieftina si la fel de buna, alaturi de momerii mai ok, cel putin dpdv al producatorului.

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/741917/ + http://www.pcgarage.ro/servicii/pc-garage/asamblare-standard/ + voucher pentru discunt la comanda(pui voucher-ul fara ghilimele) : "6WXBQPKQ". Si ai acolo un sistem cu cpu i5 gen 4; 4gb ram(si mai pui 4 and mai strangi ceva banuti, deoarece e ieftina memoria ram, comaprat cu unele placi spre exemplu); 500gb hdd; si o placa video foarte performanta.

| Adi202 explică (pentru sltlp):

Crezi ca un procesor amd fx 8320 ar fi mai bun? am vazut la benchmarks ca are nota mai mare si e si mai ieftin ce parere ai?

| sltlp a răspuns (pentru Adi202):

Daca nu ii faci overclock este aproximativ egal. Daca ii faci overclock, este chiar putin mai bun. Insa cand ma gandesc ca fara nici un overclock consuma de 2-3 ori mai mult decat varianta cu Intel... nu prea merita.