| Toea_Addy_1999 a întrebat:

Salut in curand doresc sa imi achizitionez un laptop. Eu doresc sa imi cumpar unul de la Asus acum intrebarea mea este daca este o firma buna stiu ca le au un tehnologia. Dar am vazut ca firma este din Japonia si imi este frica sa nu fie calitatea proasta

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine i ati un Lenovo sau un Dell.

| Nevermore a răspuns:

Toate marcile mari de laptopuri (Asus, Lenovo, Acer, HP, etc) au fabrica in China / Japonia / Vietnam.

| gabicoo a răspuns:

In domeniul asta exista 3 producatori care merita luati in seama: HP, Dell și ASUS.
Eu prefer HP - e cel mai mare producator. Sunt f. seriosi. E drept au fabrica in China - in Chonqing, dar folosesc componente de calitate. Și au un raport bun preț - calitate.
In caz de defectiune laptopurile HP se repara f. usor. La alti producatori laptopul se desface complet, se schimba piesa apoi se reasambleaza. Laptopurile HP sunt organizate modular, nu trebuie să-l desfaci complet ca sa-l repari.
Dell e marca preferată a IT -iștilor și e mai scumpa decât HP și ASUS. Nu exista Dell ieftin. Daca e ieftin e fake.
Despre ASUS nu am auzit lucruri rele, dar nu stiu ce relatii sa-ti dau. Daca preferi marca asta ai grija la urmatoarele 2 lucruri : bateria da fie detasabila și sa aiba cât mai multe celule ( in nici un caz sa nu fie cu 3 celule) și cablul de alimentare la priza sa fie cu împământare, iar inainte de mufa de intrare in laptop sa aiba chestia aia de protectie fabricata din ferita.
Mult succes la shopping.
happy

| Razvan01010 a răspuns:

Uita-te naibii pe orice scrie Maide in China, Made in Taiwan, Made in Vietnam...la majortitatea pentru ca acolo mana de lucru e mai ieftina. Nu conteaza unde le faci si cum le face.Ia-ti cu incredere Asus, e una dintre cele mai bun brand-uri.

| xSega a răspuns:

Te sfătuiesc să îți iei un HP, sunt pe primul loc la laptopuri

| mazaroi a răspuns:

Recomand Acer!

| Marius-Andrei_Olteanu_1996 a răspuns:

E calitate buna. Eu am pc de la Asus de acum 8 ani... Nu am schimbat nimic la el si merge cs go-ul in 120fps. Iti recomand Asus happy Am dat bani doar pe sursa care mi s-a ars de 2 ori... Cam 130 lei in total. Eu zic ca e bine pentru 8 ani