|

Salut. In urma cu cateva zile mi-am instalat NFS The Run pe laptop si de atunci toate jocurile imi merg cand ok cand cu fps mic.

Prima problema a fost ca din nVidia Control Panel, la global setting era selectat placa integrata. Am schimbat si acum ar trebui ca jocuri sa imi porneasca cu cea dedicata. Pe langa asta, de fiecare data cand intru in jos, dau click dreapta si run with graphics processor nVIDIA.

Am dezinstalat si instalat ambele placi din nou. Nimic nu merge.

Problema e ca un unele curse la NFS totul merge bine, apoi dintr-o data drop la fps. In LOL, pe setari la low am 20 de fps si inainte jucam cu 60 constant la very high...

Am un laptop Asus cumparat acum 2 luni, procesor i7-6700HQ 2.6 GHz, 8 GB ram si placa video nVidia Geforce GTX 950 m de 4 Gb.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu te pricepi dul undeva la o firmă specializata reparatii calculatoare instalări dezinstalări, sa l facă ei, ca tu o sa il faci praf in curand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intra pe acest site:
https://www.asus.com/support
introdu modelul laptopului si descarca driverele pentru procesor si placa video. Daca spune ca ai deja o versiune mai noua, dezinstaleaza-le si instaleaza-le pe cele de pe site. Dupa ce s-au instalat, reporneste laptopul. Updateaza driverele nVIDIA.
Daca tot nu merge, te rog sa imi scrii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează