| Catalin_Chilom_1995 a întrebat:

Salut intenționez sa îmi cumpăr un laptop și voi pleca pe comunitate ca șofer pe tir și as vrea sa știu cum pot sa am Internet chiar și in parcările fără wifi. Menționez ca am un stic de net de la
Digi însă nu știu dacă funcționează in afara tari. Ce Îmi recomandați mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Cel mai bine este daca cauti puncte cu wi-fi pe traseu. Restul rezolvi prin roaming telefonie mobila, in pachetul "nelimitat" (0, 06 euro/minut apelul facut de tine, 0, 012euro cea primita, in UE).
Daca nu ai alta solutie, poti merge cu internet roaming, dar e foarte scump. Cel mai ieftin, la Digi-internet prin telefonie este de 0, 06 euro/Mb, adica 1 Gb te costa 60 euro, care se "mananca" repede!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu prea sunt solutii. Poti doar sa iei o cartela preplatita si s-o bagi in locul celei de la RDS. Asta inseamna ca in fiecare tara prin care treci sa iei o cartela.

| RAY a răspuns:

Nici o companie din Romania nu ofera internet dincolo pe banii putini, sunt oferte dar cu banii multi, daca esti pe camion descarcati filme, seriale, muzica si le poti vedea in camion, pentru o stire nu ai nevoie de mult net si asa descarcatul e interzis afara din Romania

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai, eu unul ti-as recomanda sa faci o vizita rapida pana la un punctul de reprezentanta al RCS-RDS si sa intrebi exact, ce poti face cu stick-ul de internet, in ce tari se poate folosi, unde au acoperire si unde nu au. Daca nu functioneaza digi prin tarile respective, incearca sa iei de la Orange/Vodafone un stick de internet, vezi tarifele aplicate de ei, cati gb si la ca viteze, in ce tari este suportat si toate detaliile aferente.