| Furti a întrebat:

Salut! (intrebarea e la final, daca nu vreti sa cititi inceputul)
Zilele astea mi-am facut primul meu pc de gaming.
Dupa ce l-am montat am vazut ca pe ecran nu aparea nimic si am intrebat lumea care ar putea fi problema cu el caci LED-urile, ventilatoarele se aprindeau.
Unii mi-au spus ca e de la sursa, am schimbat sursa (niciun efect nu a avut), cineva a spus ca nu am montat bine procesorul sau ca o fi vreun pin indoit.
Am scos coolerul de la procesor si apoi procesorul fara a elimina pasta aceea termoconductoare. Am cercetat procesorul si nu parea sa aiba nimic.
Astazi am fost cu el la un service si am constatat ca adaptorul care imi lega cablul vga din monitor de placa video, de un port DVI-D, nu era bun de nimic.
Calculatorul a functionat, se pare, de la bun inceput.

Intrebarea este... are ceva ca am dezlipit cooler-ul de procesor dupa ce m-am uitat la el? Am inteles ca daca nu aplici pasta termoconductoare cum trebuie se formeaza niste spatii cu aer care impiedica schimbul de caldura eficient. Iar dupa ce am montat la loc coolerul, imi e teama sa nu fi aparut aceste spatii.
Va las niste poze cu procesorul si coolerul asa cum aratau cand le-am scos dupa ce m-a indemnat cineva sa verific daca e montat cum trebuie. Va rog sa-mi spuneti daca am vreun motiv sa ma ingrijorez sau nu. Tinand cont ca am montat cooler-ul la loc cu pasta precum apare in poze.
Multumesc!

http://imgur.com/a/Mqpj7
http://imgur.com/a/iBmyo

1 răspuns:
| Live4Ride a răspuns:

Nu are nici o problema. daca vrei sa fii sigur ca nu vei avea probleme de incalzire pune un ventilator extra pentru ca din poze pare destul de mare coolerul si ar avea loc! de daunat nu dauneaza doar ca il va raci mereu!