|

Salut lume, as vrea sa imi inlocuiesc placa video, am o unitate HP compaq dc7600 small form factor cu o placa video de 256MB si as vrea sa sttiu daca o pot inlocui cu o Placa video GIGABYTE GeForce® GT 210, 1GB DDR3, 64-bit, este compatibila?, mentionez faptul ca am procesor Intel celeron 3. 06Ghz si 2 gb ram, nu stiu daca isi au rost aceste detalii dar doar vreau sa fiu sigur, in roice caz, este compatibila placa? si merita sa schimb?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai nu stiu daca o sa ai loc sa pui acea placa de baza. nu cred ca placa ta de baza suporta PC-I EXPRESS X 16

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru octav005):

Nu sunt foarte priceput in astea dar totusi in spatele unitatii am loc sa mai adaug componente dar nu m-am uitat in unitate sa vad de suporturi... in roice caz, mai astept raspunsuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Merge dar nu merita, cumpara-ti alt pc mai bun cel putin 2000 lei sa dai pe el, daca nu te intereseaza gaming, atunci da poti pune placa video si va merge, iti recomand un SSD si pc-ul iti va merge super repede indiferent ca pc-ul este mai vechi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AdrianAndrew):

Ideea este ca vreau sa ajung pana la cumpararea unui nou pc. in orice caz, pc-ul merge ok, dar daca incerc ca de exemplu sa ma uit la un video pe yt, imi merge sacadat, si chiar si cu jocurile (gta san-andreas ca ex) abia pot juca. si ca sa zic asa gta-ul nu are chiar asa de multe pretentii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează