|

Salut.M-am mutat la camin recent si am probleme cu conexiunea la net.Campusul imi cere username si parola de fiecare data cand introduc cablul de net. Avand colegi ne-am cumparat un router pe care l-am configurat cum trebuie.Problema mea e cand ma conectez prin wi fi, internetul nu merge deoarece nu am unde sa introduc username-ul si parola cerute de catre campus. Ceva sugestii?

Multumesc anticipat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

NU ati configurat routerul corect!
In router trebuie introdus username si parola la wan (PPPoE), respectiv un "nume" de identificare pentru wi-fi.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca routerul ar fi fost configurat corect, ar fi retinut datele introduse (username si parola) care sa va dea acces la internet in modul wireless. Conectarea la net pe telefon si laptop nu mai necesita autentificare, ci poti folosi netul direct, daca e activat wireless-ul pe aceste dispozitive, astfel incat sa detecteze router-ul si sa foloseasca internetul distribuit de acesta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Poti discuta cu responsabilii intai incearca sa iti dai seama daca e din cauza routerului sau a retelei. Pentru router ia legatura cu firma de la care l-ai luat si pentru retea ar trebui sa discuti cu"mesterul" campusului. Din cate stiu orice institutie gen scoala, liceu si chiar campus ar trebui sa aiba un om instruit sa repare chestiile astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează