|

Salut

Ma gandeam sa-mi iau un gtx 750 ti pentru ca am auzit ca e foarte bun in raport pret calitate. Ma intreb totusi daca poate duce jocuri gen GTA V, BF1, CS:GO in grafici decente si 60 fps constant.

Un i5 sandy bridge il poate afecta?

Exista placi video la acelasi pret si cu performante superioare?

Are aplicatie de overclock preinstalata sau trebuie sa instalez eu?

Fiecare versiune (Asus, MSI, Gigabyte, etc) au OC inclus?Multumesc de raspunsuri!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru GTA iti recomand, de asemenea, un SSD.
Ciudat faptul ca unii au FPS-uri putine sau instabile chiar si pe GTX 1070, dar motivul real e ca aceste jocuri imense nu incarca toate resursele de la inceput (ti-ar trebui ~60GB ram), ci doar atunci cand e nevoie, iar un hard disk mecanic poate scadea performanta si chiar FPS-urile pana cand citeste chestia respectiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi pe GTX 980ti. Eu am analizat si am probat peste 15 placi noi sau mai vechi pana am ajuns la Gigabyte 980ti g1 Gaming. Preturile au inceput sa mai scada, eu am cumparat-o cu 800 de lei acum cateva zile. Depinde cum ai noroc si daca esti "pe faza" Ea la vanzare poate fi si 1700-2000 de lei, dar prosti sunt cei platesc nu cei care cer. De asemenea iti spun sigur ca 780ti este mult mai buna decat 750ti. Poate chiar de 2-3 ori mai buna, mai ales modelul Reference. Iti spun pentru ca avut si una si alta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand placa video GTX 1050TI OC 4GB. Este o placaa foarte buna cu care te poti juca jocurile la calitate decenta in 60+fps. Poti lua un I3 8100. Este perfect pentru un buget redus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează