|

Salut! Ma uitam azi pe mai multe site-uri pentru un sistem pc pe care as dori sa mi-l achizitionez pana in decembrie, sau chiar de black friday si am incercat sa imi fac eu unul pe piese si am reusit sa ies la suma de 2600 cu niste componente decente zic eu. Piesele ar fi compatibile? Ar trebui sa schimb ceva? Dar pana in bugetul respectiv de 2600.

https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3526648/

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai pune o sută și ai ceva mai tare si fără probleme de compatibilitate:
https://m.emag.ro/sistem-desktop-gaming-grt-senior-cu-procesor-amd-ryzen-5-1600x-3-60ghz-8gb-ddr4-1tb-hdd-geforcer-gtx-1050-ti-4gb-gddr5-gaming-grt-senior-forte-v3/pd/D0XMS4BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sierra1):

Ce mi ai dat tu acolo e inferior sistemului pe care l am facut eu deoarece in wishlist ul meu placa video e un gtx 1060 3gb mult superioara unui gtx 1050 ti, adica ce ai tu acolo. Procesor e mai bun pentru ca i ryzen 5 dar mai mult conteaza placa video in unele jocuri fata de procesor. Multumesc pentru timpul acordat, totusi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RăzvanSTO):

Nu prea văd ce ce placa ta (3Gb) e mai tare decât cea de pe eMAG (4Gb) și face pc-ul "net inferior" și fără probleme de compatibilitate. Dar sunt banii tăi, e treaba ta ce faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează