anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut membrii TPU.As vrea sa cumpar un Subwoofer activ pentru a il conecta la niste boxe active(2.0)dar mi se par complicate conexiunile si nu imi pot da seama daca va merge sau nu.Subwooferul are port de Line In/Speaker In,si amplificare doar pentru el,in mod normal ar trebui conectat la o statie sau un reciever sa functioneze,dar eu nu am nici statie, nici reciever, deoarece folosesc boxe active.Boxele au doar intrare RCA.Este vreo metoda sa pot conecta subwooferul in paralel cu boxele, sau direct la calculator? Din cate am inteles subwooferul facea parte dintr-un sistem home theather mai vechi si nu ar avea intrari RCA(doar Line In/Speaker In). Intreb daca ar merge, sau daca as putea face cumva sa le fac sa mearga.Intreb deoarece nu am mai avut pana acum nici subwoofer si nu am nici cunostintele suficiente despre asa ceva, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Subwooferul și boxele active au amplificare, nu trebuie conectate la nimic. Trebuie doar să bagi semnal audio în ele, de la o sursă audio(pc, mixer, etc), ca să conectezi multiple ieșiri ai nevoie de un splitter care leagă în paralel intrările.

Spre exemplu dacă ai ca sursa de sunet un laptop, ai nevoie de un splitter cu 3x Jack mama, din acel splitter ieși cu câte un cablu pentru fiecare.

1 răspuns: