|

Salut membrii TPU! Imi puteti spune si mie unde sa mut pozele si videoclipurile din telefon ca sa nu mai imi consume memorie? Am retinut minte ceva de cloud, dar nu mai tin minte

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ca sa le muti in cloud, trebuie sa-ti faci cont si sa platesti o subscriptie anuala.
Dar, le poti muta pe PC-ul, tableta sau laptopul de acasa!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

In cardul de memorie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, Bogdan8990!
Varianta la care am recurs eu, în ceea ce privește problema ta, este următoarea:

Precizez de la bun început că dețin un telefon mobil cu sistemul de operare Android!
În prima fază, mi-am făcut un cont de "gmail", după care m-am logat cu acest cont la Google care are în componența sa, următoarele aplicații:
Google, Gmail, Hărți (Maps), Drive, Muzică play, Filme play, Google Foto, Calendar, YouTube și Google+.
Ceea ce trebuie să faci, după ce te loghezi cu contul de Gmail la Google, este să deschizi, bineînțeles, de pe telefon, aplicația Google Foto, pe care, din setări o poți configura ca fotografiile care le faci cu telefonul, să se descarce automat în Google Foto.
Tot în setările aplicației, bifează ca fotografiile să se descarce doar când ești conectat la o rețea Wi-Fi, asta ca să nu-ți consumi traficul de net de pe cartelă și tot asta doar în cazul în care ai puțini megabiți la dispoziție!
Google Foto îți pune spre folosință, GRATUIT, 15 GB de spațiu pentru a "urca" fotografii și clipuri video, după care, poți șterge fișierele de pe telefon, ulterior, găsindu-le toate ordonate în aplicația susmenționată!
Dacă crezi că am reușit să-ți evapor dilema în care ai fost, eu îți mulțumesc că mi-ai citit sfatul și prin asta, mă bucur că ți-am fost de ajutor, sper!
Toate cele bune și sănătate multă tuturor!
Gabi Kerekes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează