|

Salut! Mi-am achizitionat de black friday anul asta un HTC one e9 si am probleme cu el inca de cand l-am luat. In primul rand, nu mi se actualizeaza Youtube-ul. Este la prima versiune. In play store nu am actalizari, iar daca incerc sa dezactivez aplicatia, si sa downloadez o versiune de pe google, nu merge. Apoi, bowserul. Cand pornesc un browser, cum ar fi Opera sau Chrome, automat mi se deschide un ad, adica o pagina cu reclame, in general virusi. Telefonul are 2 gb ram si procesor octa core, deci nu cred ca ar trebui sa mi se blocheze. Ei bine, uneori mi se blocheaza si singura metoda e resetarea din butoane. Ce sa fac? Ofer funda.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cel mai probabil l-ai cumparat la mana a doua.
In acest caz, iti recomand sa faci un "hard factory reset".
1) Stinge telefonul.
2) Dupa ce s-a oprit, apasa si tine apasat pe butonul cu care blochezi si deblochezi ecranul (power) si vol -, pana cand pe ecran apare o imagine neagra cu scris rosu/albastru.
3) folosind butoanele de vol, du-te la "reboot to bootloader" si selecteaza-l cu butonul power.
4)ar trebui sa iti apara o imagine alba cu scris de diferite culor. Selecteaza, folosind vol+/- si power, "boot to recovery mode".
5) cand iti apare o imagine neagra cu o baterie pe ea, apasa deodata butoanele power si vol+
6) ar trebui sa iti apara o imagine neagra cu scris albastru/rosu. Selecteaza, folosing vol+/- si power, "wipe data/factory reset".
7)ar trebui sa iti apara o imagine neagra cu scris albastru/rosu. Selecteaza "yes - delete all user data".
8) selecteaza "reboot system now".

Nu este garantat ca problema se va rezolva, posibil ca cel dinaintea ta sa fi infectat intentionat telefonul, daca problema nu se rezolva, te rog sa imi spui, iti voi scriu pas cu pas ceea ce trebuie sa faci. Dar te rog sa incerci aceasta metoda mai intai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează