|

Salut, mi-am bagat windows 7 x64, am facut update la drivere la Lenovo L420 4g ram 2, 3 ghz x 4 nuclee, placa video integrata de 2 gb, dar cand joc ceva pe el isi da restart dupa 2-3 minute..in rest nu am probleme. Tin sa mentionez ca am si cooling pad la el. Ceva solutii?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,raspunsul este foarte simplu:
Daca il ai de mai mult timp, sa stii ca pasta termoconductoare este uscata.iar la cea mai mica zdruncinare coolerul (aluminiul care vine pe procesor ) s-a crapat(rupt)
Si faptul pentru care se restarteaza este ca PROC-ul are o temperatura exagerat de mare.in jur de 70-100°C depinde de procesor.Sigur nu are garantie, du-l la un service si cer-i schimbare pasta termoconducroare.
Sau lasa-mi un numar de telefon in privat si te ajut sa-l desfaci.(la service iti ia de la 50lei in sus)

| explică (pentru Rolitech98):

Salut, scrie-mi pe whatsapp 0770162064 dar cu ce ma ajuta sa-l desfac daca nu am alta pasta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil, in loc de Blue Screen ("Moartea Albastra", windows-ul e setat pe restartare in caz de eroare majora.
Cauza ceea mai des intalnita este un driver nepotrivit sau un program recent instalat care intra in conflict /este defect binar.
Incearca sa faci pasi de revenire la salvarile sistemului, pas cu pas, pana ce nu mai apare problema SAU re-instaleaza tot, cu driverele potrivite luate de pe pagina producatorului Lenovo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Si eu am avut un fel de problema similară.Am updatat driverele și a mers. Daca tot nu îți merge sau nu îți instalează și îți da Crash intra și da update din safe mode. Sper ca o sa te ajute cu ceva sfatul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează