| Silver26 a întrebat:

Mi am curatat de curand pc ul de praf in interior apoi cand am vrut sa l pornesc nu a mai mers deloc! Ma refer ca nici ventilatorul de la cpu nu se invarte nici cel de la sursa nici un bip doar led ul verde de pe placa de baza se aprinde! Sursa am probato iindependent si merge! Ce defect ar putea avea?

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Eu cu peria de la aspirator mi-am ars placa de baza.La mine se invart coolerele, dar imi arata led rosu la procesor si ala n-are nimic.
Ceva s-a intamplat, o descarcare de energie statica cum s-a intamplat si la mine. Adica functioneaza acum, il opresc, il curat de praf si cand il pornesc (peste 30 de min) ecran negru, nu pot sa-i dau restart din buton, oprire, nimic, trebuie sa opresc sursa, si l-am curatat de 10 ori pana acum, DAR niciodata cu aspiratorul care se pare a fost fatal.
Nu inteleg ce-i cu ledul. Eu am un led galben la placa de baza si unul rosu (cpu), de ce la tine-i verde nu stiu.
Ai testat sursa in sarcina sau doar amperaje?

8 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Placa de baza este defecta!

| DavidoffUser a răspuns:

L-ai curatat cumva cu aspiratorul?

| Silver26 explică (pentru DavidoffUser):

Nu doar cu o pensula fina in locurile unde se acumulase praf!

| Silver26 explică (pentru DavidoffUser):

Am ttestat sursa independent cu scurt intre pinul verde si negru fara nici o alta componeta si porneste ventilatorul sursei

| Silver26 explică (pentru DavidoffUser):

Am ttestat sursa independent cu scurt intre pinul verde si negru fara nici o alta componeta si porneste ventilatorul sursei.Eu vorbesc de ledul verde de pe placa de baza nu de cele doua de pe fata carcasei! Alea nu se aprind de loc

| DavidoffUser a răspuns (pentru Silver26):

Eu am un led galben la placa de baza si unul rosu (cpu), de ce la tine-i verde nu stiu.
Mai citeste o data, poate nu m-am exprimat cum trebuie. Daca tu intelegi de aici ca vorbeam de ledurile de la carcasa, atunci avem cunostinte diferite si contributia mea se opreste aici.
Sper sa gasesti o rezolvare.

| LightningShock a răspuns:

Cel mai probabil ți-ai ars placa. Tu trebuia să ții degetu pe ventilatoare când suflai că ele induc curent când sunt învârtite.

Sau poate nu mai ai contact la butonul de power. Încearcă să aprinzi PC-ul conectând pinii de power de pe placă cu o sârmă. Vezi să nu atingi altceva că o arzi dacă nu e deja. Uită-te pe net la placa ta să vezi care sunt pinii de power.

| Silver26 explică (pentru LightningShock):

Ventilatorul de pe cpu l am scos inainte sa l curat! La fel si cel de pe sursa