Nu spui nimic. Pe ce vezi filmul (DVD player, Bluray Player). Cu ce program ai convertit filmul. Ce format e filmul, avi, mkv, mp4...si vrei solutii.
Nu prea mai ce sa-i faci. Daca urmaresti filul pe dvd player asa il citesti. Daca te uiti pe calculator de exemplu pe windows media player sau BS player, sunt optiuni acolo de unde sa maresti subtitrarea cat vrei.
Da, pe PC. Si am intrat pe film cu BS Player->Menu->Subtitrarea...->Primar->Editor subtitrari si aici m-am blocat, habar nu am ce sa mai fac.
Depinde cu ce ai prelucrat filmul. Ai cateva solutii:
Niciun program nu te lasa sa editezi o subtitrare care e pe DVD pentru ca nu o poti salva.
1. Daca l-ai pus pe dvd asa cum l-ai descarcat (mkv) si subtitrare separata, poti marii subtitrare din player.
(eu folosesc KM Player, sau GOM Player)
2. Daca ai pus subtitrare IN formatul mkv cu program genul "mkv toolnix"
nu mai poti sa faci nimic.
3. Daca ai convertit filmul cu subtitrarer cu tot, iar nu mai poti face nimic.
Mai descarca filmul o data in format mkv.
1. Descarca filmul in mkv
2. Cauta subtitrarea
3. Ca sa pui pe DVD filmul cu scrisul marit, nu poti decat daca convertesti filmul din nou in mkv cu subtitrare cu tot. Dar iti i-a mult timp din cauza rezolutiei. (fullHD).
Poti proceda asa:
1. Daca amandoua merg bine (film cu subtitrare), le poti pune asa pe DVD (in acelasi folder, cu acelasi nume) si le vezi pe PC cu mediaplayerul tau din care reglezi marimea subtitarii.
2. Daca vrei sa bagi subtitrarea IN film, folosesti asta gratuit:
http://www.softpedia.com/......lnix.shtml
(deschizi programul
te duci pe "add" aduci filmul-o sa vezi 2 fisiere(audio si video)
te duci pe "add" si aduci subtitrarea
start muxing.
dureaza 2-3 minute, iar fisierul rezultat va fi tot mkv cu tot cu subtitrare.(acum nu mai ai nevoie de subtitrarea originala)
Poti sa treci filmul pe DVD si sa-l vezi cu mediaplayerul tau.
Instaleaza si KM Player pe langa BS player.
Normal pe echipamentul pe care tu vizionezi filmul ar trebui sa ai si cateva optiuni de subtitrare, daca nu cauta ceva programel cu care sa modifici fontu subtritrarii apoi reardel pe disc.
angel6lust întreabă: