| MeGusta98 a întrebat:

Mi-am reinstalat windows-ul (7) si am niste probleme,mai exact crashuri la diferite aplicatii. De exemlu,nu merge deloc sa folosec Windows Photo Viewer fiindca cand pornesc o imagine, zice "COM Surrogate has stopped working". Apropo, cand dau pe imagine >-- Propietets zice acolo Opens with: Windows photo viewer si arata o imagine mica cu 2 rotite pe ea, oare nu-l am instalat sau ce?
Alta problema ar fi ca skype-ul si yahoo-ul mereu dau crash cand le pornesc (mesajul clasic cu "...has stopped working"). Skype-ul,dupa ce dau close program,reporneste singur si merge bine,dar yahoo mereu zice asa,numai odata a mers yahoo-ul bine,in rest doar crash-uri.
Va rog niste ajutor? B.T.W. La reinstalare,am formatat doar partitia cu windowsul,cealalta nu. Sa aiba legatura cu asta? Dar, totusi, am m-ai facut asa si nu am patit asta niciodata.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Mesajul cu COM..in general l-am vazut generat de antivirus. Alta solutie nu ai decat reinstalarea sistemului. Incearca sa refaci un DVD cu windows la viteza mai mica. ori descarci alta ori faci o imagine a Windows-ului de pe DVD-ul pe care-l ai cu programul de scriere CD pe care il ai. Dupa care faci un nou DVD cu viteza mai mica. El s-a instalat cu erori.

6 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Daca ai kaspersky, dezinstaleaz-l si vezi daca mai face asa.

| MeGusta98 explică (pentru horia2012):

Nu am mare lucru pe el, numai programele enumerate mai sus, si toate dau crash. De asemenea, niciun antivirus, doar windows defender.

| MeGusta98 explică (pentru horia2012):

L-am "ars" cu x4 pe Verbatim ca mai putin nu suporta numai intre x4 si x16. Atunci daca-l fac pe stick, o sa mai genereze erori(e de 8 GB)?

| horia2012 a răspuns (pentru MeGusta98):

X4 e prea mica. In general se foloseste x8. Daca-l faci pe stick, nu o sa mai genereze erori, dar sa-l faci faci dupa o imagine buna. Iti recomand sa descarci o alta imagine pe care o treci pe stick. Poti face o imagine de pe DVD-ul tau prin fucntia "copy DVD"(numai asa iti iese bootabila, dar daca DVD a fost ars cu erori asa iti va iesi si pe stick.

| MeGusta98 explică (pentru horia2012):

Atunci am sa fac rost de alta imagine si o pun pe stick findca, cred si eu ca a fost ars cu erori ca n-am mai avut problemele alea niciodata. Oricum, mersi mult.

| horia2012 a răspuns (pentru MeGusta98):

Cel mai bine. Cu placere.