| Flavius_Flavius_1998_jTTn a întrebat:

Salut, mi sau instalat fara acordul meu doua programe si orice as face nu le pot dezinstala / sterge, le dau uninstal se dezinstaleaza si cand intru iar in control panel sunt iar in lista, ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/ Programs and Features (sau Add or remove Programs)/programul respectiv şi dai Uninstall(sau Remove).
3.My Computer/Local Disk(Chappy/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante".

| K0sti a răspuns:

Nu exista fara acordul tau! Programele nu se dezinstaleaza din control panel!
http://www.epasystems.ro/iobit-uninstaller-3/

| Flavius_Flavius_1998_jTTn explică:

Mi-a aparut o noua problema, acum programele respective nu mai apar in lista de programe din control panel ( add or remove ) si nici nu mai am folderul in care erau instalate in pc, dar ele tot continua sa mearga, sunt ceva gen cleen master de pe tel doar ca pentru pc, si chiar daca nu le mai am in pc, ele tot merg ca si cum ar fi instalate, ce pot sa fac?