| Keon a întrebat:

Salut! Noaptea trecuta s-au aprins monitorul (butonul cu luminita) si luminile de la mousepad in timp ce calculatorul era inchis. Aveti idee de la ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Anonimg are dreptate si mie imi mai facea asa.
Cand gaseste un update indiferent de ora si-l face automat
Si mai mult ca sigur ai Windows 10 PRO (nu Home)

Pe Windows 10 Home nu se intampla asta si chiar si asa recomandarea mea este sa intri pe TeamOS (este un site), te duci la Windows 10 (X64) si iti pui un Windows 10 modificat de la Nicky sau Mirkec (astia 2 mi se par cei mai buni modderi) si un build de-al lor o sa te scape de multe.

Eu sunt impresionat de Windows 10 Pure (de la Mirkec) pentru. ca efectiv te scapa de toate cacaturile de Microsoft si efectiv ramai doar tu si Windows-ul. (si arata si foarte bine)

Practic un Windows 7 mai frumos

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Eu i-am pus calculatorului o priza cu intrerupator. Desi este stins in el este curent, in placa de baza. Orice soc in retea il poate si porni. Seara, cand ma culc, eu apas pe intrerupator.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu il mai tine in priză, seara inainte de a te culca il scoti din priză, in acest mod il protejezi si de eventualele fluctuatii de tensiune si eviti producerea unui scurt circuit care îl poate distruge de tot.

| anonimg a răspuns:

Am zis-o si o mai zic: softul nu are stabilitate. Si daca s-ar aprinde calculatorul singur si ar naviga pe internet, sa nu te miri. Nu sunt nici fantome si nici strigoi; orie soft are intotdeauna o slabiciune, un punct vulnerabil; sau o comanda de care tu nu stii. In cazul tau cel mai probabil este vorba de windows care este programat ca la 3 dimineata sa caute actualizari.

| cfrtobias a răspuns (pentru anonimg):

Pai update face cand stingi PC si poate nu o observat ca nu s-a stins PC altfel n-are cum sa isi faca update cu PC stins

| GabiDumitrescu a răspuns:

@anonimg, lol. E treaba de hard, dude, nu de soft!
@Keon: Cel mai probabil o cadere de tensiune sau un soc.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ba eu cred ca are dreptate.nu de alta, dar si mie mis-a intamplat ca la 4 dimineata sa-mi porneasca PC-ul dintr-o data si ce sa vezi... UPDATE. De atunci nu mai folosesc Windows 10 PRO

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bogdan70001):

Hahahaha, asta se intampla daca il pui in sleep/hibernate si in functie de setarile pe care le ai la updates. Bine, in cazul meu e irelevant, sistemul meu ruleaza 24/24 cam 360 de zile pe an...