|

Salut

Odata cu scaderea TVA-ului a scazut costul la abonamentele RDS fiberlink.

Detin un procesor I5 760 (quadcore), ssd Samsung de 120 gb, 6 gb ram si placa retea gigabit. Vreau sa stiu parerea voastra in legatura cu doua scenarii:

conectez cablul de net direct in Pc si conectez cablul de net in router apoi alt cablu in pc.Luand in considerare acestea care abonament merita cel de 500 gb sau cel de 1000 gb.E o diferenta asa mare intre cele doua ma refer la vitezele reale luand in considerare ce am scris mai sus.Aici pot raspunde cei care au detinut ambele abonamente, sau unul din ele.

Multumesc.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai rds are vitezele rele cele indicate. Cu 500mbps poti sa atingi in practica un ~60m/s sa zicem cand descarci din torr. In 1000mbps, ai viteze duble. Oricum, si 100mbps is suficienti pentru un pc. Diferenta e ca te ajuta cand ai nevoie rapida de ceva sa descarci abonamentele mai scumpe. Asa pentru youtube, si la 4k tot ajung 100mbps, ca si idee. Sfat? Daca vrei sa iei abonament, mergi pe 500mbps, si daca prina absurd nu o sa ti se para suficient, mergi si le ceri 1000.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sltlp):

Mentionez ca joc si jocuri multiplayer, si cred ca vitele mai mare ajuta l lag happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Warchild):

Nu te ajuta prea mult. Pentru ca in multiplayer si cele mai pretentioase jocuri nu cer mai multi de cativa mbps, deci chiar si un mb/s ajunge. Cum vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează