anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! Pe voi cat va tine bateria la tableta/telefon? Pe mine maxim 3 zile, cateodata se descarca in 2 zile. Am tot incercat cu diverse programe de optimizare/prelungie durata de viata a bateriei, dar tot asa este... Parerea mea este ca ar trebui sa tina mai mult. De exemplu daca sunt conectat la Internet se descarca mai repede...

Multumesc si o zi frumoasa sa aveti!

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

De obicei programele de optimizare a bateroiei au extrem de rar un impact pozitiv(este cazul celor gen greenfy). Ca in rest sunt cam inutile. Si da, daca nu folosesti telefonul prea mult e normal sa te tina asa.

| Salontanul a răspuns:

Am o baterie de 1700 mAh. Nu ma tine de cat cateva ceasuri.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim explică:

Smartphone-ul consuma! Trebuie sa va bagati in cap faptul ca smartphone-ul e un mic PC la purtator, nu doar un telefon! De aia consuma in draci!
Deocamdata astea-s bateriile, oricata capacitate de peste 2500 mAh ar avea pe langa dimensiuni fizice acceptabile. Mai mult de 2-3 zile la utilizare medie nu te tine. Optimizarile software sunt mai mult de mantuiala. Obtii mai mult de 3-4 zile cu tot cu soft de optimizare doar daca nu atingi telefonul in tot acest interval de timp, ceea ce e absurd.

Poate cu timpul vor veni optimizari hardware mai bune. Deocamdata ne conformam. Nu e asa rau.

| Sufletzelll a răspuns:

Nici un program nu te va ajuta, dezinstaleaza programele gen: facebook, dezactiveaza gps, wifi (la nevoie), lumiozitate, si ia-ti un task manager care sa te ajute sa inchizi procesele ce ruleaza in background

| akashi4 a răspuns:

Telefonul meu ma tine 2 zile si dupa parerea mea n-ar trebui sa folosesti acele programe de optiminazare nu au niciun rezultat.