|

Salut prieteni. De curand am observat o problema la pc-ul meu. Mai exact cand bag un joc/melodie /film etc in locatia disk "D:" mi se pune in memoria local disk "C:", mentionez ca am memorie in "C:" cam 3 GB,dar orice as pune,muta in D: imi ia din memoria din C:,chiar daca as copia din C: in D:, tot in C: creste...Va rog sa ma ajutati...

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Programele instalate au multe fisiere, din care o parte se pun in folderul pe care-l alegi (sau in C:\Program Files), iar altele se pun in locatii prestabilite de producatorul programului (jocului). Aceste locatii sunt in folderul- si subfolderele C:\Windows\. respectiv C:\Documents and Settings\. sau C:\Users\. etc.

La dezinstalare, din pacate, nu toate fisierele se sterg, multe sunt "uitate" pe hard disk.

De asemenea, in cursul instalarii si functionarii sunt folosite multe fisiere temporare pe hard disk, iar aceste fisiere sunt "uitate", abandonate in folderul temporar.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Prin copiere nu se sterge de pe C:, doar se dubleaza si pe D:
Doar atunci se va elibera spatiu pe C:, daca MUTI (move) fisierele pe D:

Iar ce ai copiat deja de pe C: pe D:, le poti sterge. La stergere inca nu se elibereaza spatiu, toate fisierele "sterse" se muta in Cosul de Gunoi (Recycle Bin).

Spatiu se va elibera abia dupa ce golesti fisierele sterse SI din Cosul de Gunoi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Eu ma refer ca daca instalez un joc in D, mi se pune in C, orice as pune in D, mi se umple memoria si in C

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SnowStaR):

Ceea ce spui tu nu se poate. Chiar daca dai copy la ceva din C in D, spatiul liber pe C ramane la fel. Daca selectezi calea de instalare catre D nu are cum sa se instaleze in C!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar este foarte putin 3 GB in partitia :C. Chiar extrem de putin. Tu trebuie sa reistalezi windowsul si sa modifici partitiile; macar 10 GB sa ai in :C
Dupa aceea intrii in browserul de internet (Internet explorer, mozilla, opera, etc) si selectezi ca downloadul sa se faca in partitia D si nu in C.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa incepi prin stergerea fisierului sistem32.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru vafurferudinfatablocului2007):

Poti sa te impusti happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează