|

Salut! Saptamana trecuta mi-am cumparat un incarcator Samsung ca cel vechi s-a stricat. Ieri, mi-am incarcat telefonul pana la 100%, si Mai spre seara l-am pus iar la incarcat dar cand bag mufa in Telefon nu mi-l mai incarca. Adaptorul nu are nici o vina, CI cablul care se baga in el. Nu e rupt, nu are nimic, e nou. Cu alt cablu mi-l incarca (am incercat cu cablul unui prieten). Ce poate avea cablul?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate s-a „ împușcat " un fir din cablu. Sau, uită-te bine la mufa de la încărcător care intră în telefon și vezi dacă e la fel ca cea de la încărcătorul prietenului tău, poate s-a rupt o sârmuliță de acolo. Eu aveam tot un încărcător Samsung, nou, l-am folosit vreo 6 luni și într-o zi când să-l bag în telefon nu intra. Am luat alt încărcător ți ăla mergea. Nu trebuie neapărat să fie încărcător Samsung, dacă vezi că cele de la Samsung nu sunt bune poți lua orice alt încărcător. Dacă adaptorul e bun atunci cumpără doar un cablu usb.

| a răspuns (pentru Iunix):

L-am desfacut si un fir de cupru trebuia lipit inapoi ca a sarit de acolo, si acum merge. L-am lipit cu pistolul de lipit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

S-au rupt firele în interior
mai bine cumpara un încărcător putin mai scump deoarece acela nu se va rupe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează