|

Salut!Se da un Marantz SR7009. Am vrut sa fac o proba sa vedem daca merge. Am conectat niste boxe de 4 ohmi la el (AKAI) si un DVD Player. Am bagat un DVD cu muzica in player, dar in boxe nu se auzea nimic. Marantz-ul are la iesire 8 ohmi. Care ar fi cauza?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Ai finalii arsi la amplificator. Boxele ai incercat sa le conectezi la alt sistem? sau la altă statie? nu conteaza ca marantzul are 8 ohmi, ar fi mers si cu 4 ohmi cu conditia sa nu il dai la maximum, ca atunci ardeai finalii, dar se vede treaba ca ei(finalii) sunt arși demult, este a ta statia? Sau ai luat o de la cineva? Oricum mergi cu ea la reparat ca să ti l faca cineva competent, sa pună piese bune. Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Boxele vin impreuna cu o statie AKAI. Functioneaza normal. Treaba e ca Marantz-ul a mai fost probat inainte de altcineva. A conectat la fel o boxa de la un sistem home-cinema LG si la fel, nu se auzea nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

La setari nu am umblat. Doar am conectat boxele si DVD player-ul. Dupa ce am bagat DVD-ul, a cantat putin, dar nu se auzea clar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti la o cautare pe google distanta de manual, e chiar primul link. Acolo gasesti setarile necesare pentru aparat - eu nu-l am pe mana sa-ti spun ce setari sa faci. Apoi verifica fiecare cablu/sarma sa fie la locul ei. Anume sarmele de la aparat la boxe sa fie fiecare cu faza ei (+/-), respectiv cablul de interconnect dintre aparat si dvd-player.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Receiver-ul lucreaza intre 4 si 16 ohmi conform manualului, deci nu ai probleme cu boxe de 4 ohmi. Cauze sunt nenumarate, de la conectica proasta/setari gresite pana la defectiunea unei componente. Verifica conectica si setarile, daca pui intrebari aici e clar ca pe partea de electronica n-ai ce cauta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează