|

Salut. Se poate instala pe calculator windows 10 pro fara sa formatez partitia D?

Vreau sa spun ca vreau sa formatez partitiile C si E dar in partitia D am informatii si nu vreau sa le pierd.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă instalarea se face direct din sistemul de operare vechi (Windows 7) ci nu prin intermediul unui stick sau DVD, sistemul o să întrebe ce sa facă cu datele vechi (dacă dorești să le păstrezi sau dacă dorești o instalare "clean"). După ce sistemul este instalat prin metoda păstrării datelor, trebuie șters din partiția C folderul Widows.old (în cazul în care nu se mai dorește revenirea la această versiune).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai sigur descarci winrar de aici: http://www.rarlab.com/download.htm
Toate datele le pui intr-un folder, iar folderul il arhivezi in winrar.
Arhiva rezultata ti-o trimiti pe email prin site-ul acesta: https://transfer.pcloud.com/ si o descarci in maxim 1 saptamana.

Daca datele pe care vrei sa le salvezi depasesc cu totul 5GB, cand arhivezi folderul ai optiunea sa poti face mai multe arhive winrar, si fiecare arhiva sa aiba capacitatea de cat doresti tu (in cazul nostru, fiecare arhiva sa nu depaseasca 5GB; mai mica poate sa fie).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Eu am instalat Windows 10 pro cand inca era gratuit, iar toate informatiile de pe calculator le am tot acolo. Nu stiu ce sa spun daca vei pierde partitia D.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noi alegem in timpul instalarii ce partitie dorim sa formatam.
Vom formata numai partitiile din care vrem sa stergem datele.
Partitia C se formateaza pentru a avea o partitie curata pentru windows-ul nou si se alege C ca loc de instalare pentru noul windows.

Daca instalam windows-ul in C, atunci partitia E putem sa o lasam asa cum e sau sa o formatam dupa dorinta, La nevoie se poate formata E si dupa instalarea windows-ului, nu e nevoie sa o formatam chiar in timpul instalarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează