Dacă nu te pricepi, ar fi de dorit să-ți iei un pc gata făcut, te scutești de o grămadă de probleme!
Desigur ca ar fi mai usor, dar multe dintre PC-urile gata facute sunt niste prostii, am vazut un laptop in Altex acum cateva zile, laptop de gaming din asta de ultima generatie, statea in bios si avea temperatura pe procesor foarte mare, numai tin minte exact cat.
Pentru asta trebuie sa stim exact ce placa de baza ai ca de nu aceste componente nu vor fi compatibile cu placa ta de baza!
Deci lasa aici un link cu ce placa de baza ai sa putem vedea toate detaliile ei apoi iti putem recomanda ce ai cerut!
Sunt programe cu care poti afla exact ce placa de baza ai cum ar fi: Everest sau CPU-Z etc foloseste unul din aceste programe ca sa afli exact ce placa de baza ai ca sa putem vedea toate detaliile altfel s-ar putea sa-ti recomand ceva ce nu va fi compatibil cu placa ta de baza si-l vei cumpara degeaba!
Contactează-l pe NDR PC si intreaba l
https://ndr-pc.ro/collections/servicii-hardware
I-am dat mesaj și a spus cu nesimțire sa caut pe google sau pe chatgpt... I-am cerut niste sfaturi și ajutor și el mi-a răspuns cu,, Dacă ai nevoie de ajutor/ suport tehnic, găsești pe Google, Youtube, Reddit sau mai nou, ChatGPT răspuns la toate întrebările tale?" Că el nu putea răspunde că greu îi era...
Pavel_Adi_2001 întreabă: