| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:

Salut, spune-mi câteva modele de placi de baza pe sochet 1200 în care merge sa pun rami de 3600mhz?

Mi-ar plăcea dacă as gasi o placa de baza ATX cu slot ram NVMe si la prețul de 500lei. Dar nu cred.

3 răspunsuri:
| kb9 a răspuns:

Ai auzit de filtrare de produse? uite, fac eu asta pentru tine, de aici iti poti alege ce placa de baza vrei cu soket 1200 si frecventa maxima a ramiilor de 3600MHz:
https://www.emag.ro/......priceasc/c
Mda, scuze, nici pe PcGarage, nici pe eMAG, nu am gasit placi de baza cu proprietatile pe care le-ai cerut si sa coste sub 500 de lei, ma rog, mai pui un ban, dar macar ai ceva bun.

| Tiris_Catalin_2000 explică (pentru kb9):

Dar ce îți mai place sa comentezi, chiar ai facut tu asta pentru mine?! Ai cautat la filtre, mmm sa imi spui cum ai reusit ca eu nu știam!
Plm, dacă am pus intrebare aici, automat inseamna ca nu am găsit, altfel nu mai stăteam dupa voi, ca și asa de foarte multe ori intreb ca poate știți și voi ceva și ajung aproape de fiecare data sa imi para rau ca am mai întrebat la ce răspunsuri vad.
Ba is de m plea, ba nu sunt pe.masura așteptărilor, ba pe lângă subiect, etc, ei dar ii bun ca la comentat sunteți primi.

| kb9 a răspuns (pentru Tiris_Catalin_2000):

Dupa parerea mea, sunt bune si se incadreaza in specificatile pe care le-ai cerut, ma rog, evita rapsunsul meu, insiprate din celalalte raspunsuri, nu observi ca nimeni (in afara de mine) nu mai raspunde la intrebarea asta? Oare de ce? Petru ca is lucruri pe care le gasesti din 2 filtre pe eMAG sau PCGarage.

"ba pe lângă subiect, etc, ei dar ii bun ca la comentat sunteți primi."
Eu doar ti-am gasit ce ai cerut, n-aveam cum sa gasesc in bugetul al' de 500 de lei o racheta si aparent nici ce ai cerut, n-am gasit in bugetul tau, cauta tu mai mult si incearca sa iti pierzi si tu timpul pentru straini.