|

Salut.Sunt in clasa a9a pe profilul mate info intensiv.Deoarece vom incepe la scoala sa lucram in CodBlocks parca si Pascal as vrea sa incep sa lucrez si acasa.Eu am un laptop vechi Toshiba Satelite (il am de 8 -9 ani)si in ultima vreme mi s-a stricat foarte des si din avest motiv vreau sa imi cumpar alt laptop. Dupa ce specificatii ar trebui sa ma orientez cand imi cumpar unul?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru un IDE si un compilator de c++ nu ai nevoie de nimic deosebit. Functioneaza mai pe orice gasesti in comert la ora actuala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru codeblocks nu trebuie sa iti faci probleme daca iti iei un laptop nou.
acum probabil ca nu invatati voi grafica 3d sa nu iti ruleze calcul (si chiar si asa o sa fie ceva simplu care nu consuma multe resurse.

acum codeblocks are nevoie de win xp cel putin (cu toate ca merge si pe 2000 sigur) si de 512M ram. cu un procesor decent.

deci daca iti iei un laptop nou sigur e mai bun de atat...
dar daca tot iti iei eu zic sa ti iei cel putin un i3 cu 4g ram si placa video dedicata ca poate vrei sa mai faci si altceva cu el (de ex sa te uiti la un film HD in timp ce mai faci si altceva sa zicem).

iti dau un link de laptop care e bun si la pret. acum depinde si cat vrei sa dai pe el. daca imi spui pretul iti dau alt link.
la 2500 lei de ex iti iei i7.

:///......DFBR07BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru rrrp):

Rrrp,un laptop intre 18-21 de milioane.Te rog sa imi sugerezi unul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RaduRada28):

Pai. ar putea fi i5.

:///......b-free-dos

:///......DS63GKBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează