|

Salut!

Telefonul mi s-a blocat în factory mode(recovery mode mai exact).Când apas pe restart system now, mi se reporneste tot în factory mode. Ceva sfaturi?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut Dante incearca asa cum a zis Viano sa il resetezi si daca nu merge, incearca sa il resoftezi dar ai mare grija resoftarea daca nu e facuta cum trebuie cu rom-ul lui (androidul telefonului) poti sa te alegi cu un brick urat (mai exact e telefonul mort nu mai porneste in niciun fel, caramida) ai mare grija inca ceva intre download mode si recovery e o mare diferenta, telefonul daca e un Samsung iti poate porni in caz ca nu mai are recovery si Android adica ai ramas fara Android pe el, e gol iti porneste in bootloader (aia e prima parte care porneste la orice aparat router wifi, telefon, pc(BIOS) iar apoi sistemul de operare) SUCCES!

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut! incearca sa intri in Factory mode si reseteaza telefonul la setarile de fabrica. Cel mai sigur iti este blocat in Download mode. (recovery mode). In cazul in care nu reusesti singura solutie resoftezi telefonul. Nu e complicat deloc, poti sa o faci si tu cu usurinta acasa la tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează