|

Salut TPU! Acum cateva zile, vrand sa-mi imbunatatesc calitatea audio a videoclipurilor pe care le fac cu telefonul, mi-am cumparat de la Emag o lavaliera (link aici:http://m.emag.ro/......VQSYBBM/). A venit comanda acasa si cand am incercat sa folosesc lavaliera la telefon sunetul era inregistrat de microfonul intern al telefonului (tin sa mentionez ca atunci cand am pus mufa in telefon a aparut pe ecran, la bara de sus "casti activate"). Oricum, am intrat online si am vazut ca ii trebuie un adaptor pentru ca lavaliera sa functioneze, si am gasit la Altex nu numai unul, ci chiar mai multe. Doar ca mi-e teama ca, daca o sa cumpar un adaptor, nu o sa mearga lavaliera nici asa. Deci, adaptoarele acelea merg pentru telefon sau sunt facute pentru PC sau altceva?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine astepti si pastrezi banii / strangi bani pentru o camera profesionala care va avea un microfon cu calitate audio buna incorporat in ea.

Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru xSuVe):

Sincer nici intr-o mie de ani nu o sa pot strange bani pentru o camera profesionala (DSLR-ul e extrem de bun si mi-l doresc, doar ca e cel mai scump tip de camera video, am vazut ca e cam 2000 de lei). Deci, nu asta e o solutie, plus ca imi trebuie urgent o "imbunatatire" a calitatii audio din videoclipuri, de calitatea video pot sa ma ocup si singur. Mersi oricum!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează