|

Salut TPU, am achizitionat o placa video Asus amd r7 250 1gb ddr5 128 bit,idea este ca am instalat-o in pc,cooler-ul mergea si de la ea si celelalte, dar nu a dat semnal la monitor,am incercat si in hdmi, nimic.Am schimbat si sursa degeaba.Am introdus-o in alt pc a mers.Am introdus in al meu o placa video nVIDIA geforce 210 si a mers! Este posibil ca placa mea de baza sa nu suporte CrossfireX? si de aceea sa nu o accepte?

Specificatii: placa de baza Lenovo 4524y17 pci express 2.0

i5-2400 3,1ghz

8 gb ram drr3

Placa am returnat-o inapoi si am ales varianta schimb, acum astept sa vad daca accepta si ma gandeam sa incerc cu Asus nVIDIA geforce 740 1gb drr5 128 bit... Aceasta o fi "compatibila"?

Sau ce credeti voi ca va fi compatibila?

Multumesc

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Crossfire este o tehnologie asemanatoare cu SLI-ul de la nVidia, atunci cand introduci mai multe placi video.Dar aici nu e cazul.

Daca zici ca ai introdus in alt PC placa e probabil sa fie o problema la placa de baza, ori la chipset ori la portul PCI.Dar as dori sa exclud problema la port deoarece daca zici ca cooler-ul se invartea cel mai probabil livra puterea necesara placii video prin port.Incearca sa o duci la un service sau sa o schimbi.Mult succes!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează