|

Salut TPU!

Am Avast Free Antivirus si as dori sa instalez si MalwareBytes,am auzit ca MalwareBytes nu este antivirus,numai Avast-ul este Antivirus, dar as dori sa stiu exact daca cele 2 programe vor face conflict intre ele!

Deci pot pastra Avast si MalwareBytes? Adica pe amandoua,sau renunt la unul dintre ele,as dori sa stiu exact ca sa nu am probleme.

Fundaaaaaaa maine dimineata, am pus intrebarea asta la ora asta ca sa nu uit!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu intra in conflict
Avast free e cel mai bun. Te protejeaza timp de un an. Nu vei avea probleme. Recent avast a cumparat AVG. Practic avast are acces la baza de date a doi antivirusi.
Malwarebytes e foarte util. E ca a doua parere cand te duci la medic. Dar din pacate varianta full e valabila doar 14 zile. Dupa cele 14 zile ramane activ dar cu abilitatile mult reduse.
Succes.
happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe langa Avast poti instala si MalwareBytes Antimalware free, acesta nu va intra in conflict cu Avast, varianta gratuita fiind mai mult un bun program antimalware.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca da poti pastra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ar trebui să fie probleme. Atât că probabil calculatorul îți va merge puțin mai lent. Eu ştiu că și MalwareBytes este tot un antivirus, unul chiar mai bun decât Avast.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Amândoi sunt antivirusi foarte buni. Dar nu e bine sa instalezi doi antivirusi pe acelasi pc pentru ca vor intra in conflict. Avast are mai multe functii decât MB, dar consuma mai multe resurse. MalwareBytes are doar functiile de baza, dar este cel mai bun antivirus pentru un pc slab. Alegerea e a ta. Multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează