|

Salut TPU. Am descarcat un joc care l-am scanat cu virustotal si a gasit un virus numit TrojanClicker. VBiframe.ds, am intrat in joc m-am jucat, dupa l-am sters si anti virusul meu l-a pus in carantina, intrebarea mea e daca virusul ala e in calculator adica daca e activ sau nu?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Adica stii ca are un virus, dar totusi tu il rulezi?
E posibil sa iti fi instalat si alte chestii cand l-ai rulat, nu putem no stii daca il mai ai sau nu.

| explică (pentru Radu284):

Nu am instalat nici o alta chestie, nici eu si nici jocul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru XRoyaL):

Nu il rulezi laughing daca stii ce am avut eu in pc. Calul trojan, si Zemana la eliminat pe loc la sters nu la pus in caratina. imi controla si am avut 2 programe japoneze imi fura parolele de pe pc pe Facebook si la pornire imi deschide un program japonez.

ce antivirusuri sunt bune Zemana, kaspersky, si Bitdefender.
ii oke daca ai un antivirus foarte bun. iti va sterge virusul dar el nu este sters la pus in caratina ca sa nu il rulezi de la stergerea cu antivirusul, il poti sterge dupa mai fa o scanare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Radu284):

Radu284

ai grija! sa nu mai altii virusi ca virusulClicker lasa virusul, VBiframe.ds ca eu am avut virusul clicker imi da click de 1000000 pe mouse e cum ar fi pornit click si dupa mi-am dat seama ca am avut un virus nu stiu de unde dar cand l-am scanat merge pc oke ca asta face un antivirus, iti sterg virusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Radu284):

Uita-te ce face un virus clickers pe Youtube. decumenteazate, ce face virusul respectiv. daca se intampla sa ai virusi foloseste Zemana te scapa iti repara orice. sau alt virusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: