|

Salut TPU!

Am driverele mele pentru laptop-ul meu descărcate de pe site-ul oficial Asus cum pot fac ca driverele să fie incluse toate într-un fișier.exe care să instaleze toate driverele incluse într-un fișier.exe ca să nu mai stau să deschid pe rând fiecare folder și să instalez driverele pe rând din fiecare folder?Fundă celui mai bun răspuns primit!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu asta. Nu e gratis, dar il poti folosi in peroada de proba:
http://www.drivermagician.com/
folosesti la driver backup, functia autoinstall (sau ceva de genu).
Vezi sa ai toate driverele corect instalate, ultimele si sa functioneze foarte bine laptopul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista softuri care fac mai mult decat atat: creeaza o imagine bootabila de Windows, care contine inclusiv drivere si programe preinstalate. Cred ca ar fi mai util sa te documentezi pe treaba asta. Cand reinstalezi sistemul de operare, odata cu el se pun in sistem driverele si softurile pe care le folosesti in mod uzual. Nu ti s-ar parea mai interesant si mai productiv? Gasesti instructiuni si tutoriale pe net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dannyel86):

Te referi la instalea kit-urilor in sistemul de operare? Da, este posibil, insa acele aplicatii pe care le integezi in imaginea iso ce contine sistemul de operare sunt invechite. Aplicatii precum photoshop, 3ds max, autocad sau programe ce sunt noi sau complexe nu se pot integra. Cat despre drivere - nu stiu. singurele programe care fac aceasta treaba si pe care le cunosc sunt: nLite, RT Seven Lite, Customizer si Seven Unattended. O alta modalitate ar fi un backup cu Acronis True Image sau Norton Ghost. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Manogor):

Clona cu Norton Ghost o recomand si eu. O folosesc frecvent si ma scuteste mult de reinstalat sistemul de operare, cu TOT ce presupune acesta. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează