|

Salut TPU! Am facut un upgrade de la core2duo e4600 la e8500 pe o placa msi Model ms-7360. Am pus procesorul nou, am pus pasta, am pus ventilatorul si i-am dat drumul. In link-ul de mai jos aveti 2 poze. Prima este cu imaginea de start a placii de baza, aia imi aparea si inainte de a schimba procesorul, doar ca acum imi apare cu acel logo Intel. Nu se schimba imaginea, nu merge del sa intru in bios, ramane asa. Procesorul e pus bine. In a doua imagine - incear a sa porneasca doar ca ramane blocat acolo. Nu merge sa fac nimic. M-a intrebat odata dar nu am apucat sa fac poza daca raman setarile actuale sau le pun default, press y or n. Imi zicea ca are overclock fostul procesor, doar ca nu avea. Ce sa fac? De la ce e? Pe site am vazut ca placa de baza citeste procesorul. Help pls, dau funda

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai facut update la bios?
Daca nu baga procesorul vechi si fal, dupa aceia sigur va functiona.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Unde-s pozele? M-am uitat peste caracteristici si normal ar trebui sa functioneze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi ca ai probleme cu memoria!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Http://m.imgur.com/a/Bd94d

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mai nou imi apare imaginea de la placa de baza, aia cu msi motherboard si dispare in o secunda si dispare imediat, cable not connected si se restarteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Problema finala ramane prima poza din link-ul de mai sus. Ramane imaginea la placa de baza si nu pot face nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează