|

Salut TPU! Am găsit pe okazii.ro o placă video la un preț foarte bun. Este un Radeon HD 5770 la 150 de lei. Vânzătorul are calificative pozitive. Credeti ca e real ce este acolo? Omul pare serios dar prețul parcă e prea mic. Cum credeti ca va merge pe un Athlon x2 5600+ placa?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Placa este destul de veche cu un chipset lansat in 2009, pretul este destul de corect pentru ea. Nu te astepta la performante foarte mari pentru ca este cam depasita.

| explică (pentru WHeisenberg):

Eu dispun de un buget destul de limitat. Am și alte lucruri pe cap...Dar mai bag câte un joc ocazional. Și mă gândeam la o placă medie. Și am găsit placa asta. Am mai văzut un Radeon HD 5670 care nu are nevoie de alimentare suplimentară. Tu ce placă mi-ai recomanda până în 250 de lei? Mi-ar plăcea ceva mai economic deoarece nu vreau să fac upgrade și la sursă... straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KLiNK):

Daca nu esti gamer inrait si ai un buget mic poti merge pe 5670.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate fi defecta. Calificative pozitive? Sunt programe care dau asemenea calificative automat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

Serios, te rog sa imi arati si mie programele alea care iti dau calificative pozitive pe okazii?

Utilizatorii cu multe calificative pozitive (peste cateva sute) sunt utilizatori serios, am zeci de comenzi pe okazii si nu am avut probleme cu nici un utilizator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WHeisenberg):

Nu-mi aduc aminte sa te fi intrebat ceva! In general nu prea pun intrebari. Ma conduc dupa principiul lui N. Iorga: nu baga prostul in seama ca te trezesti cu el in discutie. Deci la urmatoarea miscare te blochez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

Nu m-ai intrebat nimic, m-ai facut curios "despre acele programe ce adauga calificative pozitive pe ocazii" si am vrut o argumentare la raspunsul tau. Daca nu poti veni cu un argument la "ipoteza ta" iti doresc o zi buna si astept block-ul tau (nu ca m-ar afecta pe mine cu ceva dar te-ar face sa te simti mai bine, presupun).


P.S: Am si eu un citat pentru tine. Cu cat este mai mica mintea, cu atat este mai mare ingamfarea - Esop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează