|

Salut TPU!Am incercat mai demult sa fac un cont Facebook(secundar) cu o adresă de e-mail temporară de pe net. A mers dar după vreo 2 zile nu mă mai lăsau să-l accesez până nu le băgăm număr de telefon. Așa că am abandonat contul.Mai târziu mi-am dorit din nou să-mi creez acest cont(repet secundar).

De data aceasta cu număr de telefon frumos să nu aibă ce să ne reproșeze și să meargă totul bine, însă după ce mi-am introdus toate datele nu mi-am putut accesa contul până nu verificau ei informațiile introduse și mai știu eu ce(nu am mai întâmpinat chestia asta la crearea unui cont).Și aici apare dilema. I-am lăsat să verifice informațiile și peste 2 zile am incercat din nou să mă loghez și am primit surprinzătorul mesaj care îmi spune că (virgulă) contul meu a fost dezactivat... să contactez help center(degeaba desigur) sau să-mi dowloadez un fișier cu informațiile contului.Sunt curios de ce s-a întâmplat acest lucru și de ce nu mi-am putut crea contul?Mulțumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai facut ceva aiurea (nu neaparat rau) si cineva te-a raportat

cand umblii cu un cont fals trebuie sa faci minimum posibil, altfel ti-l taie, eu am avut unul cu care raspundeam numai pe strile msn (stateam pe edge pe vremea aia) si cum aveam un ton doar un pic acid... mi-au taiat contul

in schimb am alte 3, inclusiv unul pe care il folosesc in mod curent (eu NU imi dau datele personale pe internet... EVERRRRR, fucibuci or WHATEVER) cu care nu am nici o problema de ani, pentru ca nu scriu nimic care sa atraga atentia, cu atat mai putin ton ridicat sau acid!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare, probabil contul tau a fost declarat fals.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează