|

Salut TPU,am mutat piesele dintr-un PC in altul,si anume:placa video,HDD-ul,cooler-ul,ramii si sursa,iar cand il pornesc,imi merge doar pana la "Loading Windows",nu apuca sa apara sigla Windows si se restarteaza.

Dupa ce se restarteaza,ma da in Startup Repair, care nu imi gaseste nicio rezolvare la problema.

Funda pentru cel care imi rezolva.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai ai instalat si tu un windows nou? Ai schimbat totusi niste piese...

5 răspunsuri:
| explică:

Funda pentru cel care imi rezolva problema* scuze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

E bine ca mai am o placa video de rezerva. Crezi ca daca o schimb se va rezolva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am instalat un windows nou si imi merge perfect acum.
Multumesc pentru ajutor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intr-un cuvant ai montat pe o placa de baza noua. esti sigur ca piesele din pc-ul vechi sunt compatibile cu placa de baza noua? de obicei placa de baza are iesire video incorporata, inceraca sa-l pornesti fara placa video montata, daca nici asa nu merge poate fi RAM-ul. Ar mai fi si Windows-ul, sa nu fie blocat pe id-ul placii de baza de la pc-ul vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am patit si eu asta la vechiul calculator, cand am schimbat placa video. Presupun ca ti s-a ars placa video. Eu a trebuit sa il duc sa imi schimbe mai multe piese, asa ca nu cred ca mai ai sanse sa-l faci fara sa-l repari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează