|

Salut TPU, am nevoie de ajutor.Deci azi de dimineata am vrut sa pornesc calculatorul, am apasat pe buton si cand sa bipuie(bipuia de obicei la deschidere o data si apoi aparea emblema de windows)nu a bipuit si se tot reseteaza.Mereu cand ajunge la faza cand trebuie sa bipuie se reseteaza si o ia de la capat si nu porneste. Data trecuta l-am scos din priza cand era pe modul hibernare si a facut la fel,atunci am rezolvat apasand butonul de pornire si cel de restart in acelasi timp si a pornit,dar acum nu a mers, deci cred ca e alta problema.

P.s. Ieri mergea prefect.Numai azi a aparut problema

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aceasta problema se intampla atunci cand iti cedeaza o componenta din unitate (cel mai probabil Hardul), eu iti propun sa te duci cu unitatea la un centru specializat, pentru o simpla verificare! Si daca te duci la verificare, sa ii zici sa ti-o faca pe loc ca daca nu esti langa el, cel mai probabil o sa iti ia piese bune din el! Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta pe google.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Si mie îmi făcea la fel dar s-a dovedit a fi o problema cu placa video. Încearcă sa verifici fiecare piesa pe un alt calculator cum ar fi HDD sursa sau placa video. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează