| IoanS a întrebat:

am nevoie de ajutor, iata problema mea:
Am un laptop de la Samsung R540 cu grafici integrate Intel R(HD), stiu ca nu este un laptop pentru gaming dar as vrea sa pot juca GTA San Andreas si Warcraft 3, jocuri destul de vechi, din anul 2005, jocurile merg la inceput bine dar nu stiu de ce dupa 30 de minute incep sa aiba LAG... Cea ce mi se pare si mai ciudat este ca am cautat pe multe site-uri si se pare ca indeplinesc toate conditile necesare pentru a juca jocurile. Cineva mi-a spus ca incepe sa aiba LAG dupa 30 de minute pentru ca se incalzeste dar mie mi se pare ca temperatura nu difera foarte mult. Eu am Widows Professional pe 32 bit si pe 64 bit( pe aceleasi laptop). Pe 32 bit merge mult mai bine si daca as putea sa joc mai mult de 2 ore fara LAG as fi foarte multumit...

4 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

1. Niciodată nu ține laptop-ul în pat, sau dac-o faci ține-l în brațe lăsându-i loc să "respire" prin toate găurile.
2. Uită-te la semnul de baterie, apasă-l și ai grijă să fie la High Performance.(More Power Options poți seta și de acolo)
3. Când te joci ceva nu lăsa browsere deschise.
4. Îți recomand să joci și Counter Strike: Source dacă-ți plac shooterele.

| IoanS explică (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Cand joc il tin pe birou, si este si setat pe High Performance, cand ma joc am doar jocul deschis. Ce as mai putea face?

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru IoanS):

Dacă îl ai mai de multicel, poți foarte bine să iei o șurubelniță și să începi să-l desfaci și să scapi de praful din el. Niciodată nu am desfăcut laptop-uri, ci doar PC-uri deci nu prea pot să-ți pun cu exactitate la ce să ai grijă. Oricum, o cârpă foarte moale, uscată, dai foarte ușor unde-i praf și suflii. Trebuie să ai foarte mare grijă. În special uită-te unde-i "ventilatorul" ăla.

| IoanS explică (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Am dus laptopul saptamana trecuta la un IT-ist si a facut asta cu un spray cu aer...