| Zdog a întrebat:

Salut TPU am nevoie de un raspuns repede, deci am dus un laptop la garantie la Altex si aseara a venit.Am vazut ca mi-au schimbat lcd glossy HD cu un LCD Matte si HDD-ul care avea buffering 16MB cu unul de 8MB.Pot sa le cer sa-mi dea alt laptop avand in vedere ca e a doua oara cand il duc la garantie cu acceiasi problema si ca au pus alte piese mai slabe?

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cei de la Altex si Media Galaxy sunt niste porci cand te duci cu produsul la reparat. Ai avut noroc ca ti-au primit laptopul in service. De obicei refuza si zic ca e vina ta.
Conform legii sunt obligati sa-ti puna aceleasi piese pe care le avea produsul nou.
La protectia consumatorului te duci faci reclamatie dar degeaba. Sunt prea mari au avocati buni si castiga de fiecare data.
Sa-mi dai raspuns la postarea mea.Sunt curios sa vad ce ai rezolvat. Eu am avut de lucru cu ei cu o tableta si nu am rezolvat nimic.

| Zdog explică (pentru gabicoo):

Pai am luat din acte nr. de telefon de la service si am sunat, acolo acea doamna mi-a zis ca vorbesc cu superiori ei si mi-a dat o adresa de email unde sa-i contactez.Le-am trimis un email si le-am explicat problema dar ei tot o tineau ca ei...ca piesele pe care mi le-au pus sunt de acceiasi calitate si performanta ca cele vechi si ca LCD-ul este unu Glare.Nici o saptamana nu a trecut si deja "display-ul Glare "face figuri ( https://www.tpu.ro/......oua-oara/) Luni o sa ma duc la Altex sa vad ce pot face...e deja a treia oara cand am probleme cu display-ul :/

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Exact. Fara amenintari la ANPC nu rezolvi nimic. Daca nu i-ai luat tare din prima, e cam nasol. Trebuie sa o faci usor pe prostul indreptatit si sa nu dai inapoi o secunda. Eu unul asa mi-am rezolvat problemele cu Altex-ul. Alta solutie nu ai. Numai nu cumva sa faci prostia sa le dai apa la moara gen sa "faci scandal", ca ei asta asteapta... sunt instruiti bine. Doar calm, cu tupeu si fara sa dai inapoi. Bine inteles, trebuie sa te prezinti... "prezentabil"!

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Mergi si vorbeste cu ei. Alt laptop nou nu iti pot da. Daca nu vor sa-ti puna piesele originale suna la protectia consumatorului. Sau ameninta-i ca suni.