| valentinho a întrebat:

Salut TPU! Am o combina aiwa cu 2 boxe si un cablu cu 2 fire rosu si alb si vreau so leg la pc, iar la pc am 3 mufe una verde pentru boxe una roz pentru microfon si una albastra.si as vrea sa ma ajutati in legatura cu problema asta?

3 răspunsuri:
| lupudepenet a răspuns:

Păi depinde ce vrei să faci cu combina audio. Să amplifici sunetul de la PC prin boxele combinei audio, să înregistrezi casete audio, Cd-uri în PC.Pentru amândouă operaţiile ai nevoie de o mufă jack care va fi conectată la PC în următorul mod:
Pentru amplifiacre de sunet foloseşte un adaptor(asta dacă ai cabluri RCA(alea cu o mufă roşie şi una albă) şi appoi cuplează adaptorul în mufa verde(aia îi ieşirea de la placa de sunet al PC-ului) iar apoi setează combina audio pe AUangrysau funcţia de amplificare sunet)
Pentru înregistrare de sunet ai nevoie de un cablu cu 2 Jack-uri. Unul din jack-uri se va conecta la mufa roz, la PC iar cealaltă se va conecta la mufa de căşti a combinei audio.Succes şi sper că am intuit bine ce vrei să faci, că nu ai fost prea precis cu întrebarea adresată. happy.

| sinblade27 a răspuns:

Iti trebuie un adaptor din jack de 3, 5 in mufe av alb si rosu

| djstone_1643 a răspuns:

Cele doua fire au mufa sau jack si ce fel de mufa sau jack are, daca vrei sa detaliezi si sa rezolvam problema da-mi un add la cipry19b si vb acolo