| IJohnnyI a întrebat:

Am o imprimantă Canon Pixma MX495 si aș dori să-i încarc cartușele. Din câte mi-am dat seama cartușele sunt urmatoarele: PG-545 ( cel negru) si CL-546 (cel color) si am vazut pe internet că cerneala de la Ink-Mate este foarte bună pentru aceste tipuri de cartușe. Faza este urmatoarea: tata a primit in urmă cu ceva timp de la un coleg niște cerneală tot de la Ink-Mate (tot kitul adica rosu, galben, albastru si negru) si astăzi l-am pus sa imi spună pentru ce modele de cartușe este destinată, dar din câte mi-a zis se pare ca, cartușele mele nu se gasesc in acea enumeratie de pe sticluță. Întrebarea mea este daca există riscul de a defecta cartușele injectându-le cerneală nepotrivită ca sa zic asa.

2 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Da, exista acest risc, am patit-o eu nu miste neprofesioniști la un centru de încărcare. La prima reîncarnare, cerneala de proasta calitate se usca pe capul acela de imprimare si il bloca. Asa ca e foarte posibil ca dupa reîncărcarea, sa-ti cumperi alte cartuse

| IJohnnyI explică (pentru GouDidodino):

De acord cu tine, dar dupa cum am menționat mai sus, cerneala de la Ink-Mate ar fi de calitate si problema este ca eu as dori sa injectez cartușele tot cu cerneală de la Ink-Mate dar după cum am citit pe recipientul cernelei nu este mentionat modelul de cartuș CL-546. Uite ca sa fiu mai explicit pe sticluță scrie compatibil pentru CLI-581 dar eu am CL-546.