|

Salut TPU!

Am o intrebare,daca dau format la Local C si se sterge toate update-urile pe care le fac dupa reinstalarea windowsului, la Windows Update imi mai arata ca sa le reinstalez?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Format C se poate da numai la stergerea windows-ului vechi (cu tot cu updateurile lui) pentru a instala un nou windows. Windows-ul nou instalat nu va contine updateurile din windows-ul vechi care a fost sters prin formatarea lui C, prin urmare vor trebui instalate din nou updateurile, chiar daca windows-ul vechi(care a fost sters) le avea instalate.

| explică (pentru halogen001):

Deci daca dau format lui C, imi da din nou updateurile de instalat?
Adica acolo, la Window Update?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LrMRemuss):

Da, vor aparea din nou updateurile pentru instalare. (O parte din updateuri e posibil sa nu mai apara, daca nu mai sunt importante, dar majoritatea vor reveni din nou)

In windows-ul nou instalat, daca DVD-ul de instalare nu e facut cu toate updaturile la zi, windows-ul nou nu va avea updaturile la zi, ci va avea numai updaturile incluse in DVD, prin urmare vor aparea din nou toate updaturile de instalat. (in DVD nu sunt updaturile la zi ca sa se instaleze toate la instalarea windows-ului nou, iar cele de pe partitia C au fost sterse impreuna cu windows-ul vechi prin formatare)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru halogen001):

Bine man, mersi, ai funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: