|

Salut TPU. Am o intrebare: Ma joc GTA 4 si la vreo 5-6 minute dupa ce incep mi se clatina ecranul ca si cum ar fi beat (tot in GTA 4) dar nu e si iese fum negru din masina si acceleratia este automata. Ce sa fac, nu ma pot juca, cum pot remedia problem?! DAU FUNDA!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta e un bug pe care l-am avut si eu acum ceva vreme. Pune patch(1.0.4.0 sau 1.0.7.0) la joc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

GTA 4 nu a fost bine făcut la capitolul compatibilitate, deci nu ești singurul cu probleme la acest joc. Mie îmi sacadează (fracțiuni de secundă uneori) în mașină atunci când accelerez, chiar dacă am un calculator foarte bun și jocul îmi merge pe High.

Iată ce poți încerca:
-Clic dreapta pe joc, Properties, Compatibility, iar la „Run this program in compatibility mode for..." selectează Windows 7 (presupun că 7 ai).
În cazul în care acolo nu-ți apare Windows 7 activează-ți Windows Updates. Control Panel - System and Security - iar la Windows Updates selectează să se instaleze actualizările automat.

Astfel probabil vei face și update la placa video și sunt mai multe șanse ca jocul să meargă mai bine (la mine a funcționat). Se va instala și Service Pack 1 și altele, dar nu toate deodată (100 nu sunt toate). Să ai răbdare căci poate merită (totuși depinde...).
După ce se vor instala toate Update-urile (poate o săptămână, dar depinde și de câte ori pornești și închizi calculatorul) le poți dezactiva sau să lași Windows-ul doar să le caute, fără să le downloadeze sau instaleze singur fiindcă poate încetini calculatorul.

-Setează și din joc o grafică mai mică, sau las-o pe cea automată...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Da, am Windows 7 si am procesor de 2.4 GHz si pe inetrnet zicea ca acesta era perfect, + ca la inceput nu facea asa. Eu il am original. Graficele sunt la minim TOATE.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Dar eu am si bug dar nu asta e problema. In joc daca mergi la un birt te poti... imbata. Mi-e mi se clatina asa dintr-o data ecranul de parca as fi turmetat iese fum negru din masina (daca sunt in masina) si acceleratie este blocata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru frederyc):

Reinstalează jocul și vezi dacă se întâmplă ceva. Dacă l-ai instalat în C, acum pune-l în D (și invers, dacă acum e în D instalează-l în C).
Zici că la început, înainte, prima dată când ai instalat jocul, nu făcea problemele astea? Ar putea fi și de la Windows Updates. Ai făcut cumva, sau e deschis mereu? -asta ar putea fi și de bine și de rău, e ciudat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă ca atunci când intri pe joc, să intri din Rockstar Games Social Club, și bug-urile vor dispărea, cel puțin la mine a mers.Deci nu dai pe gta4.exe ci pe Rockstar Games Social Club și dau play de acolo
Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează