| Darky142 a întrebat:

Am o intrebare simpla nu sunt in localitatea unde am terminat liceul si nu pot ajunge, se poate primi diploma de absolvire si atestatul prin Fax.

Răspuns Câştigător
| Titu_David_1999 a răspuns:

Salut. O sa o considere falsa daca o sa o primesti prin fax. Cel mai bine, încearcă sa ajungi când poți sa o ridici, sau suna la secretariat si roaga frumos pe doamna secretara sa ti-o trimita prin curier!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci o procura cuiva... nu iti elibereaza nimeni nimic prin fax si chiar daca ar faceo nu ar avea nicio valoare copiile alea.

PS. cine mai foloseste fax?

| ziftode a răspuns:

Nu e ca la banca, aia nu au cum sa te autentifice la telefon
in plus o diploma primita prin fax e o copie, nu poate fi original

| Lostlyric a răspuns:

In Regulamentul privind eliberarea actelor de studii:
(3) În situaţii bine motivate, când titularul nu se poate prezenta, actul de studii poate fi eliberat împuternicitului acestuia, cu aprobarea rectorului instituţiei, pe baza unei procuri, care să menţioneze în mod expres faptul că împuternicitul poate ridica acte de studii, autentificată la notariat. În cazul cetăţenilor români sau străini cu domiciliul/reşedinţa în străinătate, procura notarială va fi supralegalizată sau apostilată (apostila de la Haga), conform convenţiilor internaţionale, de către autorităţile competente din ţara respectivă.

| Darky142 explică (pentru Lostlyric):

Ok, dar eu sunt tot in Romania

| Lostlyric a răspuns (pentru Darky142):

Prima parte a subpunctului iti explica exact cum poti imputernici pe cineva daca te afli in Romania.
Diplomele de studii isi au functionalitatea doar daca sunt in original. Nu poti ajunge personal, imputernicesti. Alte optiuni nu ai la indemana.