|

Salut TPU. Am o mica (mare) problema. Am o tableta Evolio Evotab 4, si de ceva timp am niste probleme cu ea. De exemplu eu o iau de la incarcat ca sa ma joc pe ea, bateria este incarcata 100%. Bun. Mi se blocheaza de exemplu la 90% ii dau un restart si ce credeti? Cand sa o pornesc imi arata ca nu am baterie. Daca o las 40 de secunde o sa imi porneasca si imi arata ca am 4% baterie. Si daca o bag la incarcat, imediat cum am cuplat incarcatorul imi arata 60% straight face. Ce ar trebui sa fac? Dau Funda La cel Mai bun Raspuns!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te cu ea la garantie, este defecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti sugerez sa-l formatezi si sa selectezi din optiuni "setare optiuni din fabrica", am avut si eu problema asta la un Allview AX4 nano, aveam multe jocuri si aplicatii (multe nici nu le foloseam) care nu erau luate din surse sigure, pur si simplu cand mai aveam 73% baterie s-a inchis cu background-ul care-l foloseste cand ramane fara baterie si nu s-a mai aprins de atunci, nu l-am dus la service ca deja stiu ca ma va costa mai mult decat tableta in sine sa-l repar, oricum...mult noroc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bateria sare din schema! Reinstalare de soft ar fi unica solutie, cu un cablu de date legat la pc, gasesti pe internet instructiuni.Eu am avut tab 2, probleme de incarcare, am reinstalat soft-ul si mergea brici.bft

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează