| BloodMoney a întrebat:

Salut, TPU. Am o problema... Cand reinstalez windowsul, si anume vreau sa pun windows 7 ultimate, urmez toti pasii, dar cand ajung la pasul cu partitiile si alegerea spatiului de stocare pentru fiecare partitie, la C, adica partitia pentru System, nu pot pune mai mult de 100MB, deci nu pot da extend. De ce? Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat. P.S. : Este windows 6 x64 bit.

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

N-am intalnit asa ceva si am instalat pana acum de sute ori Windowsul. Incearca sa schimbi DVD-ul si cu alt Windows pe el. Poate fi defect si Windowsul si DVD-ul.

| Vvistula a răspuns:

E ceva ciudat la mijloc, adica eu nu am patit niciodata, mai bine te duci la un specialist

| valentin75 a răspuns:

Salut! Iti faci un Hirens Boot Cd, pornesti de pe el (la fel ca la win), intri in meniu si iti alegi un soft pentru formatarea hardului, dupa formatare, restart si poernesti instalarea sistemului de operare (vezi daca acel dvd cu sistemul de operare e bun/ sa nu fie "zgariat")!
Hirens Boot Cd
http://www.hiren.info/pages/bootcd

| AllexuMax a răspuns:

Prima data ar fi "sanatos" sa formatezi toate partitiie ce iti apar acolo, iar pe urma sa dai stergere la fiecare, iar apoi sa iti creezi partitia C si D, iar una o sa iti ramana acolo de 100, cu aia nu ai treaba...
Sterge si scrie manual de cat vrei fiecare partitie, de multe ori nu i-a la sageata! Bafta sper sa reusesti