|

Salut TPU! Am o problema cu memoria RAM, cine ma poate ajuta? Aici sunt imaginile: http://imgur.com/5x0Ww0q http://imgur.com/nRDHoI3

Dau funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca sa bifezi casuta din stanga jos din Task Manager la procese unde scrie Show processes from all users. S-ar putea sa ai un virus care iti consuma RAM. Cand o sa dai pe casuta aia o sa-ti apara toate procesele din calculator si daca vezi unul care consuma exagerat de mult, incearca sa dai click dreapta si sa dai end process. Daca totul revine la normal inseamna ca e virus, daca nu, inseamna ca doar e un proces din windows. Poti incerca asa sa vezi momentan.

| explică (pentru QuertyQuestions):

Da, e acelasi proces ca la vechiul windows. Nu inteleg. Acum trebuie sa caut alt windows? Sau daca o sa dau end process de cateva ori o sa dispara?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JokerDeaD):

Daca e vorba despre SuperFetch, ca am mai intalnit problema asta, poti intra la Services tot acolo la Task Manager pe bara de sus si sa dezactivezi serviciul. Totusi eu recomand sa-l lasi deschis deoarece chiar daca iti consuma din RAM acest proces iti regleaza si ajusteaza PC-u pentru o functionare mai buna chiar daca iti consuma mai mult din RAM pentru o perioada.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru QuertyQuestions):

Scuze, pentru ca raspund atat de tarziu, dar mersi pentru sfat, o sa fac cum ai spus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Malwarebytes, adw cleanr, reinstalare de windows sau resetare bios, memorie defecta, hirens boot cd testeaza totul memtest

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează