|

Salut TPU! Am o problema cu telefonul meu in jocuri. Am un Huawei P9 Lite 2017 iar in unele jocuri am lag (ex: Dune, Fotbal Strikes Multiplayer etc). Cunosc persoane care au telefon mai rau decat al meu si le merg perfect jocurile. Totusi, P9 Lite 2017 e mai bun si decat J7. In fine. Am dat reset din fabrica, am incercat niste boostere de pe magazin play, am activat niste lucruri prin developer options despre care se zice ca o sa mearga mai bine si nimic. Ce pot sa ii fac? Chiar nu pricep. Pe browsere, jocuri mult mai mari functioneaza perfect. Memoria ram cica e libera 2, 30GB mai mereu, procesorul are vreo 20 si ceva de grade. Care poate fi problema si cum rezolv? Am drop frame-uri in cateva jocuri, nu in toate. Deodata ce altii cu procesor quad core, doar 1gb ram le merg jocurile respective, mie ar trebui sa imi mearga mai bine. Dau funda!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai memoria telefonului incarcata cu alte aplicatii. Mai sterge din aplicatiile pe care chiar nu le folosesti, foloseste o aplicatie care iti elibereaza memoria si sterge cache-ul. Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt jocuri care merg mai bine pentru ca mai depinde si de compatibilitatea cu versiunea de Android, de procesor, chiar daca are mai putine nuclee si nu se descurca la multi tasking poate se descurca mai bine la capitolul single-tasking.
De asemenea conteaza si de tine, cum rulezi jocul ala daca mai ai si alte aplicatii pe fundal, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TheRealFantasy):

Nu are treaba, frate, are un amic telefon exact ca al meu si merge perfect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Strepix):

Atunci nu e de la aplicatie, e de la telefon, mai exact de memorie incarcata dar daca zici ca ram-ul e mai mereu liber incearca sa faci curat prin memoria interna, adica sa stergi cache junk, etc. (ori din telefon de la setari->memorie, ori cu program gen 360/ccleaner).
Daca nu poti considera un format (resetare la setarile din fabrica), facand update la fisiere pe gdrive eventual. Altceva nu vad ce ar putea sa aiba...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai mai instalat tu diverse aplicatii? Poate din cauza asta. Depinde ce fel de aplicatii mai folosesti si de cat ram iti mananca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează